Klemmerne og Den susende Vind

Tivoli

Klemmerne blev til Den susende Vind
Børne- og Ungdoms- orkestret under Sydfyns Harmonika Klub
I en årrække havde vi en Spillemandsgruppe, der spillede til børnefolkedanserne under ledelse af Karen Rasmussen. Svendborg Musikskole havde en Folke Musik og Danse linje, der sendte hele truppen til Musikskolernes Dag i Tivoli i København.
Karen og jeg har haft et utroligt givende samarbejde i mange år og tager stadig små opgaver sammen.

Klemmerne01  KlemmernePlænenKlemmerneapril2002

Tidligere har Harmonikaskolen haft Børne og Junior Harmonikaorkestre.
Børn elsker at være sammen i leg, og i musikalsk sammenhæng er denne leg særdeles velegnet. Derfor arbejdes der på at kunne starte lignende orkestre op igen.
Det første Junior Orkester startede vinteren -99/2000 og orkestret har været med til enkelte koncerter sammen med Fyen & Klem’s Kluborkester (nu Sydfyns Harmonikaklub).
Dersom planerne lykkes, vil der med jævne mellemrum blive startet nye grupper, sådan at de efterhånden “garvede” musikerbørn hele tiden får nye og sjove opgaver at løse på det musikalske plan.

KlemmerneJul

lille phillip