Ny elev?

pierre

Elever udtaler:

“Jeg er fuld af beundring for Torilds undervisning! – Hvor er det dejligt at blive vækket – og vakt! – og få anvisninger lige præcis der, hvor det gør en forskel!

En fingersætning falder pludselig på plads – på den mest logiske måde – så man kan tage det næste skridt mod en følelse af lethed.

Jeg får rigtig meget ud af soloundervisningen og har stor fornøjelse af Torilds fine pædagogiske input i både solo- og fællestimer. Jeg glæder mig til hver gang til hun kommer til Ærø og underviser os.

Vibeke Lykke Friis

pierre

Jeg arvede min kære fars harmonika, en Walther Special. Efter et mindre check og den var så god som ny  søgte jeg nu undervisning i Højby på Fyn hos Torild Aasen, Harmonikaskolen.

Det er det bedste, jeg endnu har foretaget mig på musikkens vej.

På trods af min nu lidt ældre dåbsattest har Torild formået med en særdeles stor og god pædagogisk evne at undervise mig i det geniale instrument, –  harmonikaen; – og med fantastiske indlysende og ofte demonstrerende og billedlige forklaringer har Torild indført mig i takt og tone i nodelæren  på det niveau, man end måtte være på .

Og så foregår undervisningen altid i en rigtig hyggelig og rar atmosfære, så når timen er overstået, går man derfra med et let sind og glæde, – hjem for at øve mere !!

Jeg kan på det varmeste anbefale Torild som underviser, hvis man brænder for at lære at spille harmonika !

Mange hilsener fra Nini, – meget opsat på at fortsætte og blive rigtig god en dag på harmonika!